Zeleninové chipsy - Batat
Parametry produktu
Popis
Je vzdálený příbuzný bramboru, plný betakarotenu, antioxidantu, který v krvi zvedá hladinu vitamínu A. batatas jsou nejen sladkými bramborami, ale i velmi vhodnou mňamka pro děti. Dnes se často prezentují jako nová, moderní potravina, opak je pravdou, jedli se už během druhé světové války, kdy se zjistilo, že mají skvělé výživové vlastnosti.
Zázračné je zejména velké množství vlákniny, která zůstává samozřejmě zachována i ve vakuově fritovaných batatas. Batatas jsou bohatým zdrojem i vitamínu C a draslíku, důležitého pro krevní tlak. Pro váš metabolismus je neméně podstatný i mangan či vitamín B5 a B6.
Zeleninové chipsy - Verdure
Vakuově fritování zelenina je nový způsob úpravy zeleniny a ovoce, díky kterému se "uchrumkavia" při teplotě cca 80 - 105 stupňů Celsia Jsou sice fritované, ale ne tak, jak jsme zvyklí. Nízká teplota zajistí, že zelenina zůstane bez karcinogenů a olej do ní nepronikne. Na fritování se používá hroznový olej. Vakuum se postará o úžasnou křupavost. Vitamíny, minerály a zejména vláknina zůstanou a vy si můžete vychutnávat zdravé chroupání.
Nutriční hodnoty: Bata | ve 100 g |
---|---|
energie | 1 759 kJ / 420 kcal |
tuky | 15 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,5 g |
sacharidy | 62 g |
z toho cukry | 44 g |
vláknina | 13 g |
bílkoviny | 3,4 g |
sůl | 0,43 g |
Země původu: Slovenská republika
Proč naureus.cz:
- Získejte cashback z každé objednávky
- Profesionální poradenství
- Skladem více než 20 000 produktů
- Cena dopravy od 79 kč
- Jsme specialisti na kosmetiku a výživové doplňky
- Důkladně a důsledně vybíráme sortiment.
- Produkty, které jsou skladem odesíláme v den objednávky. (objednávka do 14:00 hod. v pracovní dny).
- Produkty "do 2 dnů" jsou objednané a budou do dvou dnů na našem skadě.
- Záleží nám na Vaší spokojenosti.
Složení
Hodnocení produktu
Zatím žádné.
Verdure
Společnost Verdure nabízí zeleninové chipsy v 4 křupavých verzích Baťa, Mrkev, Petržel nebo Červená řepa. Velkým benefitem je země původu - Slovensko.
Vakuově fritování zelenina je nový způsob úpravy zeleniny a ovoce, díky kterému se "uchrumkavia" při teplotě cca 80 - 105 stupňů Celsia Jsou sice fritované, ale ne tak, jak jsme zvyklí. Nízká teplota zajistí, že zelenina zůstane bez karcinogenů a olej do ní nepronikne. Na fritování se používá hroznový olej. Vakuum se postará o úžasnou křupavost. Vitamíny, minerály a zejména vláknina zůstanou a vy si můžete vychutnávat zdravé chroupání.