Miso hatcho sója 400 g MUSO
Parametry produktu
Popis
Miso hatcho sója 400 g MUSO
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů.
- neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko, med)
- není přislazeno cukrem, může obsahovat přirozeně se vyskytující cukry
Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Vhodné pro vegany a vegetariány.
Alergeny
Lepek, Sója
Skladování
Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 875 kJ / 208 kcal
Tuky: 6,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 11,1 g
z toho cukry: 0,6 g
Bílkoviny: 22,4 g
Sůl: 9,6 g
Návod k přípravě: Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas.
Země původu: Japonsko
Obsahuje
sójaProč naureus.cz:
- Získejte cashback z každé objednávky
- Profesionální poradenství
- Skladem více než 20 000 produktů
- Cena dopravy od 79 kč
- Jsme specialisti na kosmetiku a výživové doplňky
- Důkladně a důsledně vybíráme sortiment.
- Produkty, které jsou skladem odesíláme v den objednávky. (objednávka do 14:00 hod. v pracovní dny).
- Produkty "do 2 dnů" jsou objednané a budou do dvou dnů na našem skadě.
- Záleží nám na Vaší spokojenosti.
Hodnocení zložení
Složení
Složení
Celé SÓJOVÉ BOBY, voda, mořská sůl, pražená JEČMENNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny
Lepek, sója
Hodnocení produktu
Zatím žádné.